Leave Your Message
010203

produkKasus

64 wuh 6vvk

ABOUT COMPANY kita

Hebei Guoning Heavy Industry Manufacturing Co., Ltd., dumunung ing Shijiazhuang City, Provinsi Hebei, spesialisasi ing produksi, riset lan pangembangan, lan dodolan peralatan casting umpluk ilang. We nyedhiyani pelanggan karo pesawat lengkap peralatan casting umpluk ilang, umpluk ilang planning desain line produksi, lan latihan proses. Kita netepi prinsip "njupuk syarat proses casting minangka pandhuan lan njamin proses kanthi solusi desain eksklusif"!

maca liyane
2010
Didegake
126
Karyawan
7000
m 2
Situs Manufaktur
160
yuta 2022 Sales
40
+
negara-negara

PRODUK FEATURED

ndeleng kabeh

Hubungi kita, njaluk produk kualitas lan layanan enten.

KENAPA PILIH KITA?

kasus sukses6aq

ilang kasus sukses

Kasus sukses garis produksi umpluk sing ilang ing 600 pengecoran ukuran medium nganti gedhe

01
kauntungan-img (1)req

Tim profesional

Nduwe tim pelatihan teknis profesional ing situs

01
kauntungan-img (2)4sf

R&D lan kerjasama

Duwe tim R&D sing mantep lan kolaborasi karo bakat teknis saka pirang-pirang universitas sing kondhang

01
kauntungan-img (3)z4p

Pengalaman kerja sing sugih

Pengalaman akumulasi ing produksi massa ewu proses casting umpluk ilang.

01

KUALIFIKASI HONOR

MITRA KOPERASI

Klien koperasi perusahaan nyebar ing saindenging jagad, saliyane kerjasama jangka panjang karo meh 500 perusahaan domestik sing kondhang.

zhongmei2n0e
anganglqa
partner-icon3gh6
partner-lambang40pp
partner-icon5ghe
partner-lambang6g33
partner-icon7swna
partner-icon8y6s
partner-icon9ilp
partner-icon14 (2)pky
partner-lambang11lm9
partner-icon13vdx