Leave Your Message
010203

produkKasus

64 emh6vk

TENTANG PERUSAHAAN KAMI

Hebei Guoning Heavy Industry Manufacturing Co., Ltd., lokasina di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, specializes di produksi, panalungtikan sarta pamekaran, sarta jualan leungit parabot casting busa. Urang nyadiakeun konsumén jeung set lengkep leungit parabot casting busa, leungit tata rarancang garis produksi busa, jeung latihan prosés. Urang taat kana prinsip "nyokot syarat prosés casting salaku pituduh jeung mastikeun prosés kalawan solusi design ekslusif"!

maca deui
2010
Diadegkeun
126
Pagawé
7000
m 2
Situs Manufaktur
160
jutaan 2022 Penjualan
40
+
Nagara-nagara

PRODUK FEATURED

tingali sadayana

Contact us, meunang produk kualitas sarta layanan attentive.

Naha milih kami?

kasus suksés6aq

kaleungitan kasus suksés

Kasus suksés leungit garis produksi busa dina 600 sedeng pikeun foundries badag-ukuran

01
kauntungan-img (1)req

Tim profésional

Mibanda tim latihan téknis profésional dina situs

01
kauntungan-img (2)4sf

R & d jeung gawé babarengan

Gaduh tim R&D anu mapan sareng kolaborasi sareng bakat téknis ti sababaraha paguron anu terkenal

01
kauntungan-img (3)z4p

pangalaman gawé euyeub

Akumulasi pangalaman dina produksi masal rébuan prosés casting busa leungit.

01

KUALIFIKASI HONOR

MITRA KOPERASI

Klién koperasi perusahaan sumebar di sakumna dunya, salian kerjasama jangka panjang sareng ampir 500 perusahaan domestik anu terkenal.

zhongmei2n0e
anganglqa
pasangan-icon3gh6
mitra-ikon40pp
mitra-icon5ghe
pasangan-ikon6g33
pasangan-icon7swna
pasangan-icon8y6s
mitra-icon9ilp
pasangan-ikon14 (2)pky
mitra-ikon11lm9
pasangan-icon13vdx